Vadim autoverhuurbedrijf in Tsjechië

Vadim

Praag, Tsjechië

4.8

(12)

4.8

(12)

Spreekt Russian, Czech, English.

Spreekt Russian, Czech, English.

Werktijden
NU OPEN Etc/GMT+2
 • Maandag 08:00 - 20:00
 • Dinsdag 08:00 - 20:00
 • Woensdag 08:00 - 20:00
 • Donderdag 08:00 - 20:00
 • Vrijdag 08:00 - 20:00
 • Zaterdag 08:00 - 18:00
 • Zondag 08:00 - 18:00
quotes

Ons autoverhuurbedrijf is al meer dan 15 jaar actief op de Tsjechische markt en biedt een breed scala aan personenauto's, bestelwagens en minibussen. Ons team bestaat uit vertegenwoordigers die vloeiend Russisch, Engels en Tsjechisch spreken, zodat we al onze klanten een uitstekende service kunnen bieden. We heten al onze gasten van harte welkom en kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van het perfecte voertuig voor uw behoeften. Boek via takecars.com en laat goede recensies achter.

Algemene voorwaarden

 • Rijbewijs en paspoort / id bij afhalen.
 • Leeftijd bestuurder: 18+
 • Rijervaring: 1+ jaren
 • Verzekering ongeldig: alcohol, onbereden wegen, onbevoegde bestuurder
 • Brandstofbeleid: Zelfde/Gelijke
 • Late terugkeer: tot 2 uren gratis
 • Zwaar off-road rijden verboden
 • Grenzen overschrijden: na voorafgaande goedkeuring. Alleen toegestaan: Schengen

2 auto's te huur

 • Handmatig | 2019 | 1,0 Benzine | 60 HP
  • Verwondingen aan derden of voertuigen van anderen
   TPL
  • ,
   Schade aan de auto, met uitzondering van voorruit, wielen en onderkant
   CDW
  Statiegeld 400,00
 • Automatisch | 2019 | 1,6 Diesel | 150 HP
  • Verwondingen aan derden of voertuigen van anderen
   TPL
  • ,
   Schade aan de auto, met uitzondering van voorruit, wielen en onderkant
   CDW
  Statiegeld 600,00

Beoordelingen (12)

persone

SEAT Mii

Niet mijn eerste keer met de auto, alles ging geweldig!

persone

SEAT Mii

Service van het hoogste niveau. Hartelijk dank!

persone

SEAT Mii

Alles ging geweldig! Ik raad het aan!

persone

Volkswagen Passat Variant

Ik moest even wachten bij het ontvangen en terugbrengen van de auto. over het algemeen tevreden, Vadim nam contact op en bood de nodige hulp.Ik kan zeggen dat als vrienden vragen waar ze de auto kunnen krijgen, ik zal aanraden contact op te nemen met deze leverancier. De foto's op de site kloppen.

persone

Skoda Octavia Combi

Geen probleem.

persone

Fiat Ducato

We kregen een vieze auto. De auto was vies van buiten en van binnen!!! Toen we vroegen waarom de auto zo vies was, stelde de manager voor dat we hem zelf zouden wassen. Wat dacht je daarvan? De auto was prima.

reply
juli 2021
Hallo, Vitaly, Je hebt een auto gehuurd (huurnummer 1115) vanaf 24. januari 2020 in Karlovy Vary. Uw beoordeling voor september 2020. Het weer was bewolkt en vochtig op 24 januari 2020. Het afleveren van de auto voor u van Praag. naar de luchthaven van Karlovy Vary. Zoals je je herinnert, ligt de luchthaven op minstens 10 kilometer van Karlovy Vary - de dichtstbijzijnde wasmachine vanaf de luchthaven. De auto is schoongemaakt in Karlovy Vary, maar onderweg naar het vliegveld is hij een beetje vies geworden aan de buitenkant. De binnenkant is schoongemaakt, alleen schoenafdrukken van de bestuurder op de vloer van de bestuurdersstoel. We zijn de foto's aan het controleren en kunnen ze naar je toesturen. Ik kan me niet herinneren dat ik zelf heb gezegd dat de auto schoongemaakt moest worden. U moet ons verward hebben met een ander verhuurbedrijf. Dit verklaart uw beoordeling in september 2020, dat is 7 maanden vanaf de datum dat u de auto bij ons huurde. Bedankt voor uw begrip en we kijken uit naar verdere samenwerking. Vadim Zorin
persone

Skoda Superb Combi

Alles was in orde. Bedankt. We zullen Local car hires zeker aanbevelen en in de toekomst weer gebruiken.

reply
januari 2020
Hoi Damian, het was een genoegen om met je samen te werken. We kijken ernaar uit om binnenkort samen te werken. Autoverhuur team.
persone

Skoda Octavia Combi

Geweldige auto... Zeer zuinig... Goede service👍 Bedankt voor alles.

reply
januari 2020
Hoi Giorgi, bedankt voor je beoordeling. We kijken uit naar een volgende samenwerking. Het autoverhuurteam. B-)
persone

Skoda Octavia Combi

We waren erg tevreden over de huurauto. Vadim van het bedrijf stuurde ons vooraf het contract per post, legde telefonisch alle voorwaarden uit en sprak goed Russisch. We ontvingen de auto direct op de luchthaven en er waren geen technische problemen tijdens de vakantie. Toekomstige reizigers moeten letten op de kilometerlimiet (150 km per dag), die was voor ons nauwelijks genoeg. En er wordt ook een borg gevraagd (in ons geval 400 euro). Verzekering met een eigen risico, dus in het geval van een ongeluk door jouw schuld, wordt het geld van de borg afgeschreven; maar ook boetes voor verkeersovertredingen. Wees voorzichtig! We hebben een geweldige vakantie gehad. We vonden vooral de Tsjechische en Oostenrijkse wegen erg mooi, daar kunnen we hier alleen maar van dromen)))))

reply
januari 2020
Hallo Dimitri, bedankt voor je feedback. We dekken ook je financiële verantwoordelijkheid voor alle carrosserieschade aan je auto, inclusief wegslepen en vervanging van het voertuig, voor + 30% van het dagtarief. Dit betekent dat je gewoon een volledige bescherming kunt opbouwen tegen alle mogelijke ongelukken en er absoluut zeker van kunt zijn dat als je iets met je auto doet tijdens de huur, je geen geld hoeft te betalen voor schade. We kijken uit naar een nieuwe samenwerking. Team autoverhuur.
persone

Fiat Ducato

Alles ging super! Jongens zijn goed, ik had geen contant geld bij me, dus binnen een uur brachten ze de terminal, de auto was schoon, alles ging perfect!!!!. Borg werd meteen teruggestort, dat is zeldzaam!!!! Echt goede jongens!!!

persone

Skoda Octavia Combi

Toen de auto werd overhandigd vroegen ze om contante betaling. Met 400 euro reserve afgesproken op de website, uiteindelijk was de reserve 600.... We zijn ongeveer een half uur bezig geweest met reserveren. De auto bleek erg netjes. Schoon, snel, stabiel op de weg. Maar de passagiersairbag was uitgeschakeld, dit moment was een beetje spannend. Op de derde dag moest ik koelvloeistof bijvullen, het lampje ging branden. De navigator tevreden! Over het algemeen waren we tevreden over de auto! Maar bij het overhandigen van de auto op het vliegveld van Karlovy Vary moesten we wachten op de agent bijna onder het sluiten van de registratie voor de vlucht. Een man was onderweg vanuit Praag en kwam in de file terecht.

persone

Volkswagen Passat Variant

We moesten de auto contant betalen, waarover we niet waren geïnformeerd. En contant geld halen bij de geldautomaat kostte ons 10% extra. En een van de wielen was slecht gebalanceerd. Het was onmogelijk om harder dan 105 km/u te rijden vanwege de trillingen. Al met al waren we tevreden over de reis, maar ik kan het geen 5 uit 5 geven :(