George autoverhuurbedrijf in Georgië

George

Tbilisi, Georgië

4.8

(31)

4.8

(31)

Spreekt Russian, English, Georgian.

Spreekt Russian, English, Georgian.

Werktijden
NU OPEN Etc/GMT+4
 • Maandag 09:00 - 20:00
 • Dinsdag 09:00 - 20:00
 • Woensdag 09:00 - 20:00
 • Donderdag 09:00 - 20:00
 • Vrijdag 09:00 - 20:00
 • Zaterdag 09:00 - 20:00
 • Zondag 09:00 - 20:00
quotes

Op zoek naar een betrouwbare autoverhuurservice in Georgia? Kijk dan niet verder dan ons bedrijf! Wij bieden een ruime keuze aan kwaliteitsauto's, waaronder 4x4 jeeps, SUV's en sedans, tegen de beste prijzen. Ons vriendelijke personeel is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke service die uw behoeften op de eerste plaats zet, zodat u met vertrouwen en gemoedsrust kunt reizen. Omdat je geen borg hoeft te betalen en geen limiet hebt op het aantal afgelegde kilometers, heb je de vrijheid om Tbilisi, Batumi, Kutaisi en verder in je eigen tempo te verkennen. Bovendien hebben we geen verboden zones, dus je kunt gaan en staan waar je hart je begeert. Bij ons hebben jouw comfort en tevredenheid de hoogste prioriteit. Boek via takecars.com en laat goede recensies achter.

Algemene voorwaarden

 • Rijbewijs en paspoort / id bij afhalen.
 • Leeftijd bestuurder: 21+
 • Rijervaring: 1+ jaren
 • Brandstofbeleid: Zelfde/Gelijke
 • Lekke banden: klant verantwoordelijk
 • Documenten scannen voor pre-check via e-mail / messenger
 • Grenzen overschrijden: na voorafgaande goedkeuring. Alleen toegestaan: Armenië , Azerbeidzjan
 • Verzekering ongeldig: alcohol, onbereden wegen, onbevoegde bestuurder
 • Late terugkeer: tot 3 uren gratis
 • Accepted currencies: GEL, USD, EUR, GBP

1 auto's te huur

 • Automatisch | 2005 | 2,0 Benzine | 136 HP
  • Verwondingen aan derden of voertuigen van anderen
   TPL
  • ,
   Alle schade aan de auto
   FDW
  Statiegeld 0,00

Beoordelingen (31)

persone

Toyota Land Cruiser Prado

Het was goed en ik ben blij met de ervaring

persone

Toyota Land Cruiser Prado

Alles was perfect. De auto werd op tijd geleverd zoals verwacht. De communicatie met de eigenaar was geweldig. In het algemeen - ik zal graag weer gebruik maken van de service. Bedankt

persone

Toyota Land Cruiser Prado

Ik was zeer tevreden, levering van de auto was op tijd, communicatie was goed. goede mensen.

persone

Mitsubishi Pajero Io

Alles was gemakkelijk. Gratis bezorgen en terugbrengen, auto was in goede staat, geen borg enzovoort. 👍

persone

Mitsubishi Pajero Io

Bedankt voor de geleverde verhuurservice. De auto werd op tijd op de afgesproken tijd en plaats afgeleverd. We reisden met de auto van Tbilisi naar Mestia en terug, alles verliep perfect. We moesten de auto een paar dagen verlengen en deze mogelijkheid werd ons ook geboden. Bedankt, we zullen de verhuurservice weer gebruiken als we aankomen!

persone

Toyota Land Cruiser Prado

Over het algemeen ging alles goed, maar de auto trilde erg bij het remmen.

persone

Toyota Land Cruiser Prado

Ik vond de auto echt leuk Ik vond de site echt leuk Ik vond de service echt leuk In het algemeen kwamen er heel goede gedachten bij me op nadat ik jullie op de site had gezien Het is jammer dat we in Israël niet zo'n auto kunnen huren via jullie site, het is jammer We hebben dit bij wet verboden, ik zal een beoordeling achterlaten voor Gregory.

persone

Mitsubishi Pajero Io

We waren blij met de prijs, maar de auto trok hard naar rechts en naar links, er klopte iets hard, wat ons veel ongemak bezorgde. En om het interieur schoon te maken, niet om overal eau de cologne overheen te gieten.

persone

Toyota Rav4

Het verhuurproces verliep erg soepel en uw collega was erg behulpzaam. Er waren wat problemen met de auto die meteen werden opgelost. De communicatie was erg vlot en duidelijk

persone

Mitsubishi Pajero Io

De auto is betrouwbaar. Reed overal waar ik heen wilde. George is zo attent en beleefd mogelijk. De auto werd precies op tijd afgeleverd. Hij had de hele tijd contact. Hielp en adviseerde. Toen ik een ongeluk kreeg, werden alle problemen in mijn voordeel opgelost. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart en zal opnieuw een aanvraag indienen.

persone

Toyota Rav4

Alles verliep goed. Ik kan deze auto en George, mijn contactpersoon, van harte aanbevelen.

persone

Toyota Prius

Alles ging goed. Snel opgehaald, snel teruggebracht, de auto liet me niet in de steek, bedankt).

persone

Mitsubishi Pajero Io

De auto is eenvoudig maar precies goed. Alles was geweldig, kreeg geweldige emoties! Bedankt!

persone

Toyota Rav4

Alles was geweldig met de huur, de auto was dezelfde als die we geboekt hadden, de staat was ook acceptabel. Slechts één minpuntje: de navigator werkte niet goed, maar de volgende dag kregen we dat vergoed, de rest was allemaal pluspunten.

persone
persone

Mitsubishi Pajero Io

Bedankt. Het was heel aangenaam. Uitstekende standaard van zorg.

persone

Toyota Land Cruiser Prado

Alles ging geweldig. De auto heeft me nooit in de steek gelaten, ook al had hij kleine reparaties nodig. De eigenaar van de auto ontmoette me op het vliegveld, legde alles uit en hield contact tijdens de hele huurperiode. Het was erg handig dat we geen borg hoefden te betalen, er waren geen beperkingen wat betreft het aantal kilometers en het aantal bestuurders. In de toekomst zijn we ook van plan om via uw website een auto te huren.

persone

Mitsubishi Pajero Io

Bedankt, dat is OK.

persone

Mitsubishi Pajero Io

Normale service!

persone

Mitsubishi Pajero Io

Hallo, alles was geweldig :)

persone

Mitsubishi Pajero Io

Alles verliep soepel en prima. Misschien hadden we wat meer gehoopt of verwacht, maar geen klachten :). Ik zal deze service de volgende keer weer overwegen.

persone

Mitsubishi Pajero Io

Alles was prima in orde! We hadden geen problemen met de auto, de extra wifi werkte ook goed. Alles verliep prima en snel, zonder onaangename verrassingen!

persone

Toyota Land Cruiser Prado

Het was echt een geweldige ervaring. Onze vlucht vertrok vroeg (~6 uur) maar we hebben de auto rond 430 uur afgezet. Het uitchecken ging snel. We stelden het echt op prijs dat het zo vroeg mogelijk was om de auto op te halen en in te leveren. Ik denk dat alles duidelijk was tijdens het hele proces, dus we zijn blij dat we voor dit autoverhuurbedrijf hebben gekozen.

persone

Mitsubishi Pajero Io

Dank je wel, de eigenaar, George! Hij ontmoette ons op de luchthaven van Kuiaisi en hielp ons een simkaart te kopen. We namen de auto voor 10 dagen, reisden bijna door heel Georgië, we brachten hem 2 uur voor vertrek terug op de luchthaven, het was erg handig! We vonden de auto mooi, schoon, netjes, onderhoudsvriendelijk, hoog, begaanbaar! Tegelijkertijd was de prijs aangenaam. Hoewel de wegen in Georgië over het algemeen goed zijn, kwamen de off-road kwaliteiten van de Pajero IO op sommige plekken in de bergen goed van pas! Ik raad het iedereen aan!

persone

Mitsubishi Pajero Io

Bezorgen O.K., ophalen ook. De auto heeft Kaukasus tot 2300m overleefd. We hebben 4x4 maar 2 keer gebruikt, maar dat was nodig. Laatste dag konden we niet starten - accu was leeg maar opgelost door elektrische kabels aangesloten op een andere auto... Boven de 80km/uur is de auto niet stabiel maar de wegen daar zijn van slechte kwaliteit dus nooit erg gevonden. Service op zich is niet slecht. Ik zal er in de toekomst nog eens gebruik van maken. 🙂

persone

Toyota Rav4

Alles is in orde, de auto werd geleverd op de afgesproken tijd en plaats, er waren geen problemen tijdens de huurperiode, de auto werd opgehaald in een andere stad zonder problemen, in het algemeen is alles zoals afgesproken, bedankt voor de site 😊😉

persone

Mitsubishi Pajero Io

Hartelijk dank, de auto is uitstekend, reed door bergen en vallei! Speciale dank aan de manager George, de service is boven en boven alles! Ik zal het zeker aanraden aan al mijn vrienden en zal de volgende keer graag weer gebruik maken van de service! Veel succes!

persone

Toyota Land Cruiser Prado

Geen enkel probleem. Alles ging goed. Georgi heeft ons goed geholpen

persone

Mitsubishi Pajero Io

Alles was in orde. Bedankt!

persone

Mitsubishi Pajero Io

Ik wil graag een recensie schrijven over de auto en de eigenaar. Ten eerste, Georgiy, van wie we de auto hebben genomen, is gewoon een heel fatsoenlijk en aangenaam persoon. Rustig, vertelt alle interessante momenten. Het is echt gemakkelijk met hem. Als er een gelegenheid komt om Georgiy weer te bezoeken weet ik al tot wie ik me moet richten. Over de auto: Mitsubishi Pajero Io 2006. Deze werden niet meer geproduceerd, de laatste van de Magikans. Uitstekende auto, we hebben er 16 dagen mee gereden, kwam op $400, 2500km gereden + $250 voor benzine. We reden ermee in Tbilisi, alleen met deze auto bezochten we de meest interessante plekken van Georgië. Tbilisi-Kutaisi-Svanetië-Ajarië-Tbilisi. Het belangrijkste doel was om in alle skigebieden van het land te rijden. We waren in Mestia-Tetnuldi. We waren in Goderdzi (Ajari), we waren in Borjomi-Bakuriani. We zijn niet in Gudauri geweest - daar lag geen sneeuw, net zomin als in Bakuriani. Alleen met deze auto hebben we in januari prachtige plekken in Georgië bezocht. We waren met z'n drieën en hadden 3 snowboards. We vroegen Gheorghe om de snowboards te monteren - hij deed het voor ons zonder problemen. We vroegen om kettingen op de wielen - Gheorghe bracht ze voor ons (dat wil zeggen, het was allemaal inbegrepen in de prijs, die ik hierboven aangaf). De auto is uitstekend, off-roader. Hij gaat 90-100 op de snelweg en meer hebben we niet nodig. Ten eerste zal het veel eten, en ten tweede, waar te haasten, is het noodzakelijk om de natuur te bewonderen achter een raam. In bergachtig terrein - toont zichzelf waardig, de wegen zijn niet overal in goede staat, dus je hebt alleen een terreinauto nodig om ergens te komen. De auto heeft vierwielaandrijving. Geweldige auto - geweldige eigenaar. Dank je wel lieve !

persone

Mitsubishi Pajero Io

Ik was tevreden met de auto die ik had gehuurd, de auto was in goede staat, de uitvoering van het contract en het terugbrengen van de auto was gemakkelijk en ongecompliceerd, de mensen met wie ik te maken had waren beleefd en vriendelijk. Het enige is dat het niet slecht zou zijn om een memo voor onze klanten te introduceren, waarin wordt geschreven over de eigenaardigheden van de verkeersregels in Georgië, het is dat er overal camera's zijn, waar de politie vooral op let, waar je kunt uitrijden en waar niet, in ieder geval een beetje, het zou helpen om boetes uit te sluiten, want we moesten betalen voor die overtredingen, die in weinig landen overtredingen zijn - Uitrijden op de verkeerde plaats, in de buurt van de Tbilisi zee. Er was een vork en er waren geen borden.