Jovan autoverhuurbedrijf in Servië

Jovan

Belgrado, Servië

4.8

(19)

4.8

(19)

Spreekt English, Serbian.

Spreekt English, Serbian.

Werktijden
 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag 09:00 - 17:00
 • Zondag 09:00 - 17:00
quotes

Ons bedrijf, gevestigd in Belgrado, biedt al 15 jaar autoverhuurdiensten aan. We bieden een verscheidenheid aan huuropties, waaronder kortetermijn- en langetermijnverhuur, en zijn trots op het leveren van kwaliteitsservice tegen betaalbare prijzen aan onze gewaardeerde klanten. Boek via takecars.com en laat goede recensies achter.

Algemene voorwaarden

 • Rijbewijs en paspoort / id bij afhalen.
 • Documenten scannen voor pre-check via e-mail / messenger
 • Leeftijd bestuurder: 21+
 • Rijervaring: 2+ jaren
 • Late terugkeer: tot 1 uren gratis
 • Lekke banden: klant verantwoordelijk
 • Grenzen overschrijden: na voorafgaande goedkeuring.
 • Verzekering ongeldig: alcohol, onbevoegde bestuurder
 • Beperkte gebieden: Albanië | Kosovo

14 auto's te huur

Beoordelingen (19)

persone

Fiat Panda

Alles verliep prima. In plaats van de Fiat Panda kregen we een vergelijkbare auto, de Toyota Yaris, die me nog beter beviel. Ik geef het een A+.

persone

Toyota Yaris

Hartelijk dank voor jullie stiptheid. De vlucht had 3 uur vertraging, maar ze stonden ons op te wachten en groetten ons. De machine komt overeen met de bestelling. Alles is in orde!

persone

Fiat Panda

Het was geweldig.

persone

Toyota Corolla

Alles was perfect. Al onze wensen werden vervuld. De auto was beter dan de auto die we geboekt hadden. De service is top. Hartelijk dank. U.

persone

Fiat Panda

Alles ging geweldig met de huurauto. Geen klachten. Ik zal uw site in de toekomst weer gebruiken. Bedankt.

persone

Chevrolet Spark

Alles ging geweldig, er werd geen aanbetaling gevraagd en ik kreeg een auto uit een hogere klasse.

persone

Toyota Corolla

Alles is super!!!

persone

Toyota Yaris Cross

Alles ging goed, behalve dat het geen Shkoda was. Ik leerde het gedrag van de dieselmotor kennen. Al met al ging het goed. Polako, als ik die Servische term goed spel...

persone

Mercedes-Benz Vito Bus

Het ging iets beter dan rampzalig. Het verhuurbedrijf stuurde de auto niet op. Want volgens hen wisten ze niet van mijn bestelling omdat de bevestiging niet van jou kwam of omdat ze hem niet gezien hadden. Na lang onderhandelen veranderden ze hun versie en zeiden dat ze het wel wisten, maar dat de chauffeur niet op me wachtte, hoewel de vlucht niet vertraagd was en ik 30 minuten nadat het vliegtuig was geland vertrok. Uiteindelijk zat ik drie uur langer op het vliegveld en kreeg ik de auto. Mesedes was zo oud mogelijk, maar diesel en automaat. Op de laatste dag van het leasecontract ging het motorcontrolelampje branden en het is niet meer uitgegaan. Ik gaf het op en stak mezelf over. Over het algemeen kreeg ik de auto zoals ik wilde en hij ging niet kapot. Maar ik was nerveus.

persone

Toyota Yaris

Alles is geweldig, de service is geweldig. De auto werkt perfect. Hartelijk dank.

persone

Toyota Corolla

huurde een Opel Astra, bij aankomst kreeg ik een nieuwere Toyota auto). Ik had geen problemen met de auto! Uw man die de auto uitreikte, gewoon geweldig! Alles verteld, uitgelegd, hielp me een taxi te bellen! Heel erg bedankt en succes ☺️🔥

persone

Citroen Elysee

alles was in orde

persone

Citroen Elysee

Jovan ontmoette ons op het vliegveld, zette de documenten in het contract, gaf ons alle documenten en de parkeerbon, nam de borg in ontvangst en dat was het einde van alle formaliteiten :) In plaats van de gereserveerde Citroen Elysee kwam de Mazda CX-3; hij mag dan kleiner zijn in de cabine en in de kofferbak, maar het was genoeg voor ons, en hij was interessanter om mee te rijden, en het benzineverbruik op de snelweg was iets meer dan 6 liter/100 km. Geen problemen voor 1200+ km op een auto met 80+ duizend kilometer kilometers :) Ik wilde de buitenkant afspoelen en het interieur stofzuigen, maar Jovan deed het zonder problemen zoals het was. Alles was geweldig, lof!

persone

Fiat Panda

Het was al het goede

persone

Toyota Corolla

Ik vond een boekje in een hotel in Moskou en pleegde een telefoontje en sprak af dat ik een Opel Astra 2017 of 2019 zou nemen. De volgende dag kwam Ivan en "ontzette" me door te zeggen dat er geen Opel zou komen, maar een Toyota koraal 2022. Het huurbedrag veranderde niet! Een paar dagen later de auto ingeleverd op de luchthaven en was zeer tevreden! Zou het aanbevelen!

persone

Peugeot 308

Alles ging geweldig, blij met de service!

persone

Toyota Yaris

Dat was goed 👍

persone

Skoda Fabia

Alles is geweldig) Snel, handig en eerlijk. Ging met vrienden naar Novi Sad. Alles was zo comfortabel mogelijk. De auto is schoon en comfortabel

persone

Citroen Elysee

Alles is geweldig) Snel, handig en eerlijk. Ging met vrienden naar Novi Sad. Alles was zo comfortabel mogelijk. De auto is schoon en comfortabel