Huur een Opel Corsa

Opel-Corsa-2024
Borg is niet nodig
  • Automatisch TM
  • 1,2 liter | Benzine
  • 2024 jaar
  • 120 paardenkrachten
  • 6 liter / 100 km
  • Vooraandrijving
  • 5 stoelen

Pickup

terugkeren

Verzekering

Terugbetaalbare borg is niet nodig Borg is niet vereist

Kilometrage limiet

Extra bestuurders
Kinderzitjes
Tot 9 kg
-
+
9 tot 18 kg
-
+
18 tot 36 kg
-
+
Zitverhoger
-
+

Beoordelingen (3)

Bogotoba Sergey

Al met al is het prima. Er zijn een paar wensen. 1. Bij ontvangst was, ondanks herhaaldelijk vragen, niet duidelijk waar de auto heen moest. De verhuurder gaf geen duidelijke uitleg. De door de verhuurder aangegeven plaats klopt niet. 2. Het is noodzakelijk om een reserveband in de auto te hebben (zonder reserveband in de bergen is lastig). 3. 3. Het is zeer wenselijk om een helder en duidelijk bord met de naam van het verhuurbedrijf te plaatsen op de plaats waar de auto vanaf de straat draait (om het voor klanten gemakkelijker te maken om het kantoor te vinden wanneer ze de auto terugbrengen). De hele regio is geschikt voor reizen met de auto. Veel interessante en mooie plaatsen. Ik raad het iedereen aan. De auto zelf is van een goed niveau, comfortabel, modern, dynamisch. Bedankt.

Dmitrii Lesnikov

Alles verliep perfect zonder problemen 👌🏼 de auto werd precies zo geleverd als ik geboekt had. Het enige op de site dat ik koos en betaalde voor een tarief met volledige cascoverzekering en bescherming tegen alle schade, in feite moest ik extra betalen voor bescherming tegen schade aan koplampen en banden $30 voor de hele periode. Dit moment maakte me een beetje overstuur

Pavel Liakh

1. er was geen Opel corsa. Het was fiat. 2. verkoper negeerde mijn bericht op de site. 3. verkoper negeerde contacten die ik achterliet op de site en belde me in whats up. Mijn vriend had geen watsup bij aankomst, dus het duurde even om verbinding te maken. 4. Verkoper nam 15 dollar aan met het idee "breng schone auto terug of ik laat geld achter", maar omdat de accu leeg was, kon ik de auto niet schoonmaken en mijn geld niet teruggeven. 5. De accu was leeg op de dag dat de auto werd teruggebracht. De verkoper zag het niet op de video, dus kocht hij meer brandstof om het probleem op te lossen en ik heb ervoor betaald. Al het andere was goed. Ik werd op het vliegveld opgewacht met een kleine vertraging. Ik werd op tijd teruggebracht naar het vliegveld, zelfs omdat de auto niet bewoog vanwege de accumulator, dus kwam de verkoper naar me toe om zowel de auto als mij op te halen.

Antalya Luchthaven (AYT), Turkije
4,5
(28)

Huren

Buiten kantooruren

Levering

Vakantie

Verzekering

Extra bestuurders

Kinderzitjes

Uitrusting

    Terugbetaalbare borg is niet nodig
Ik heb een coupon
TOTAAL
Nu betalen
Betalen bij afhalen